Receptes

Pastís de galeta

30 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pastís de galeta

Més fàcil, impossible

Ingredients

  • 400 g de xocolata per fondre
  • 100 g de mantega
  • 100 g d’ametlles picades Borges
  • 100 ml de llet o beguda vegetal freda Borges Natura
  • 200 g de galetes rectangulars a escollir (les de canyella són una delícia)
  • 1 branca de canyella
  • Un pessic de sucre de llustre

Ametlla crua amb pell

Ametlla crua repelada

Ametlla larguetta torrada

Ametlla marcona Pizarro

Beguda d’ametlla

Beguda d’avellana

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Fon la xocolata juntament amb la mantega al microones. Aboca-hi les ametlles picades i remena-ho. 

  2. Pas 2

    En un bol, mescla la llet o la beguda vegetal amb la canyella. Per muntar el pastís, suca durant uns segons les galetes en la llet i ves col·locant-les en una safata rectangular, ben ordenades. 

  3. Pas 3

    Amb lajuda dun pinzell, unta una capa de xocolata fosa damunt de les galetes. Repeteix loperació i ves alternant capes de galetes i de xocolata fins que s’acabi la mescla. 

  4. Pas 4

    Completa-ho amb una capa de galetes decorada amb unes ametlles picades i una mica de sucre de llustre. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later