Prepara la base del pastís mesclant les galetes triturades amb la mantega fosa. Disposa la massa sobre la base d’un motlle d’uns 20 cm de diàmetre prèviament untat amb una mica de mantega. Deixa-la refredar a la nevera fins que se solidifiqui.
Receptes
Pastís fàcil de llimona
Ingredients
- 200 g de galetes maria
- 80 g de mantega (o substitut)
- 75 ml de beguda de nou Borges Natura
- 150 ml de suc de llimona natural i ben colat
- ½ llimona
- 5 ous mitjans
- 120 g de sucre (o substitut)
- 100 g de farina
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Mescla bé la beguda de nou, el suc de llimona, 3 ous sencers i dos rovells. Afegeix-hi el sucre i la farina tamisada i remena-ho fins a obtenir una mescla homogènia. Incorpora-hi la ratlladura de la mitja llimona.
-
Pas 3
Col·loca la mescla sobre la base de galeta i posa el pastís al forn durant uns 35 minuts a 170 C.
-
Pas 4
Quan ja l’hagis tret, deixa’l refredar unes hores a la nevera. Després la pots decorar amb nata muntada o preparar una merenga muntant les clares sobrants a punt de neu juntament amb sucre (opcional).