Receptes

Pastís de llimona vegà

35 min

Temps

12 persones

Racions

MITJANA

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pastís de llimona vegà

Ingredients

Per a la massa:

  • 90 g de flocs de civada
  • 100 g de nous Borges Pizarro
  • 100 g d’ametlles Borges Pizarro
  • 100 g de dàtils sense pinyol Borges
  • 15 g de xarop d’atzavara
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 30 ml de beguda de nou Borges Natura

Per al farcit:

  • 120 ml de suc de llimona acabat d’esprémer
  • 70 g de sucre
  • 15 g d’agar-agar
  • 15 g de cúrcuma
  • 400 ml de llet de coco
  • 80 ml de beguda de nou Borges Natura
  • 45 g de maizena

Per decorar (opcional)

  • Fruites vermelles fresques
  • Rodanxes de llimona

Beguda de nou

Oli verge extra

Ametlla marcona Pizarro

Nou en gra Pizarro

Dàtils de temporada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Prepara la massa base: posa a la batedora els flocs de civada, les nous i les ametlles i tritura’ls. Afegeix-hi els dàtils de Borges, el xarop d’atzavara, l’oli d’oliva verge extra i la beguda de nou, i torna-ho a batre fins a aconseguir una massa enganxifosa.

  2. Pas 2

    Disposa la massa en un motlle de pastís i premsa-la amb fermesa perquè quedi una superfície homogènia i compacta. Després tens dues opcions: la pots posar al forn 15 minuts a 180 ºC o, per a un pastís cru, deixar-la una nit a la nevera.

  3. Pas 3

    Disposa la massa en un motlle de pastís i premsa-la amb fermesa perquè quedi una superfície homogènia i compacta. Després tens dues opcions: la pots posar al forn 15 minuts a 180 ºC o, per a un pastís cru, deixar-la una nit a la nevera. Deixa refredar el pastís a temperatura ambient i guarda’l a la nevera durant tota una nit.

  4. Pas 4

    Pots servir el pastís decorat amb fruites vermelles fresques i amb unes rodanxes de llimona.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later