Prepara la massa base: posa a la batedora els flocs de civada, les nous i les ametlles i tritura’ls. Afegeix-hi els dàtils de Borges, el xarop d’atzavara, l’oli d’oliva verge extra i la beguda de nou, i torna-ho a batre fins a aconseguir una massa enganxifosa.
Receptes
Pastís de llimona vegà
Ingredients
Per a la massa:
- 90 g de flocs de civada
- 100 g de nous Borges Pizarro
- 100 g d’ametlles Borges Pizarro
- 100 g de dàtils sense pinyol Borges
- 15 g de xarop d’atzavara
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 30 ml de beguda de nou Borges Natura
Per al farcit:
- 120 ml de suc de llimona acabat d’esprémer
- 70 g de sucre
- 15 g d’agar-agar
- 15 g de cúrcuma
- 400 ml de llet de coco
- 80 ml de beguda de nou Borges Natura
- 45 g de maizena
Per decorar (opcional)
- Fruites vermelles fresques
- Rodanxes de llimona
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Disposa la massa en un motlle de pastís i premsa-la amb fermesa perquè quedi una superfície homogènia i compacta. Després tens dues opcions: la pots posar al forn 15 minuts a 180 ºC o, per a un pastís cru, deixar-la una nit a la nevera.
-
Pas 3
Disposa la massa en un motlle de pastís i premsa-la amb fermesa perquè quedi una superfície homogènia i compacta. Després tens dues opcions: la pots posar al forn 15 minuts a 180 ºC o, per a un pastís cru, deixar-la una nit a la nevera. Deixa refredar el pastís a temperatura ambient i guarda’l a la nevera durant tota una nit.
-
Pas 4
Pots servir el pastís decorat amb fruites vermelles fresques i amb unes rodanxes de llimona.