En un bol, mescla la mantega, les nous Pizarro prèviament triturades, el sucre, l’aigua, la sal, la farina i els rovells dels ous, ben batuts. Remena-ho tot fins a obtenir una consistència homogènia.
Receptes
Pastís de nous
Ingredients
- 400 g de mantega tova
- 400 g de nous Pizarro Borges
- 400 g de sucre (o substitut)
- 1 cullerada d’aigua
- 1 culleradeta de sal
- 8 ous
- 4 cullerades de farina
- Oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un altre bol, munta les clares dels ous a punt de neu. Quan siguin fermes, incorpora-les a la massa anterior i mescla-ho.
-
Pas 3
Unta un motlle amb oli d’oliva verge extra i aboca-hi la mescla. Cou el pastís al horn, escalfat a 180 ºC, i deixa’l uns 40 minuts. Punxa’l per comprovar si està fet.
-
Pas 4
Afegeix toppings de decoració, com ara nous o figues, perquè quedi una presentació ben apetitosa.