Receptes

Pastís de préssecs amb balsàmic

30 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Tarta de melocotones con balsámico

Una recepta dolça amb un toc de vinagre balsàmic que et sorprendrà. Prova-la amb amics i familiars!

Ingredients

  • 4 préssecs grans i madurs
  • 1/2 tassa de sucre morè
  • 1/4 de tassa d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic Borges
  • 1 culleradeta d'extracte de vainilla
  • 1/2 tassa d'ametlles laminades
  • 1 massa de full
  • 1 pot de formatge ricotta
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Preescalfa el forn a 180 ºC. Neteja, pela i talla en làmines de tres centímetres els préssecs. Reserva’ls.

  2. Pas 2

    Estén la massa de full en un motlle per a pastís, punxa el fons i forneja-la fins que quedi daurada. Treu-la del forn i espera que es refredi una mica. Estén el formatge ricotta sobre el fons de la massa. Reserva’l.

  3. Pas 3

    Afegeix l’oli, el sucre i l’extracte de vainilla en una paella. Deixa que es caramel·litzin a foc lent i, a continuació, afegeix les làmines de préssec perquè es daurin. Retira la barreja i reparteix-la sobre el formatge ricotta del pastís. Decora amb ametlles laminades i unes gotes de vinagre balsàmic.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later