Aquests pebrots farcits són el sopar saludable perfecte. Porten carn picada, verdures i formatge gratinat. Plens de sabor i riquíssims.
Receptes
Pebrots farcits
Ingredients
- 6 pebrots vermells
- 200 g de carn de vedella picada
- 1 pastanaga
- 1 ceba petita
- 80 g d’olives negres
- 80 g de tomàquet triturat
- 1 ou dur
- 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 100 g de formatge emmental ratllat
- Vinagre balsàmic de Módena Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Col·loca els pebrots en vertical i talla’ls per la meitat de manera que quedin dos recipients. Buida’ls del tot per dins i retira’n les llavors.
-
Pas 2
Ofega la ceba en una cassola amb oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi la pastanaga tallada a trossos petits i cuina-la durant uns minuts. Incorpora-hi la carn picada.
-
Pas 3
Posa-hi les olives tallades a rodanxes i el tomàquet triturat, tapa la cassola i cuina-ho a foc mitjà durant 10 minuts.
-
Pas 4
Retira la mescla del foc i incorpora-hi l’ou dur tallat a trossets.
-
Pas 5
Farceix els pebrots en posició horitzontal i posa’ls al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts. A continuació empolsa’ls amb el formatge emmental ratllat i posa’ls al forn 10 minuts més, fins que el formatge es fongui. Sense oblidar el toc final amb el nostre vinagre balsàmic de Mòdena.