Receptes

Pebrots farcits

45 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pebrots farcits

Aquests pebrots farcits són el sopar saludable perfecte. Porten carn picada, verdures i formatge gratinat. Plens de sabor i riquíssims.

Ingredients

  • 6 pebrots vermells
  • 200 g de carn de vedella picada
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba petita
  • 80 g d’olives negres
  • 80 g de tomàquet triturat
  • 1 ou dur
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 100 g de formatge emmental ratllat
  • Vinagre balsàmic de Módena Borges
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Col·loca els pebrots en vertical i talla’ls per la meitat de manera que quedin dos recipients. Buida’ls del tot per dins i retira’n les llavors. 

  2. Pas 2

    Ofega la ceba en una cassola amb oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi la pastanaga tallada a trossos petits i cuina-la durant uns minuts. Incorpora-hi la carn picada. 

     

  3. Pas 3

    Posa-hi les olives tallades a rodanxes i el tomàquet triturat, tapa la cassola i cuina-ho a foc mitjà durant 10 minuts. 

  4. Pas 4

    Retira la mescla del foc i incorpora-hi l’ou dur tallat a trossets. 

  5. Pas 5

    Farceix els pebrots en posició horitzontal i posa’ls al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts. A continuació empolsa’ls amb el formatge emmental ratllat i posa’ls al forn 10 minuts més, fins que el formatge es fongui. Sense oblidar el toc final amb el nostre vinagre balsàmic de Mòdena.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later