Receptes

Peix amb espinacs cremosos

30 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Peix amb espinacs cremosos

Un plat fàcil de preparar, saludable i deliciós.

Ingredients

  • 400 g de bacallà dessalat i a trossos
  • 200 g d’espinacs frescos
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’all
  • 200 ml de nata per cuinar (o Beguda de nou i civada Borges evaporada per a una versió més lleugera)
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • ½ culleradeta de nou moscada
  • Sal i pebre
  • 50 g de formatge ratllat (opcional, per gratinar)

Oli d’oliva verge extra

Beguda de nou i civada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa l’oli d’oliva verge extra en una paella gran a foc mitjà. Tira-hi la ceba i l’all picats i sofregeix-los fins que es daurin.

  2. Pas 2

    Afegeix-hi els trossos de bacallà i cuina’l a foc mitjà-baix durant 5-7 minuts, fins que comenci a daurar-se.

  3. Pas 3

    Incorpora-hi els espinacs i cuina’ls durant 3-4 minuts, fins que es redueixin.

  4. Pas 4

    Aboca-hi la nata o la beguda de nou i civada evaporada i afegeix-hi la nou moscada, la sal i el pebre. Mescla-ho bé i cuina-ho a foc lent durant 10 minuts, fins que la salsa espesseixi i el bacallà sigui ben tendre.

  5. Pas 5

    Opcionalment, transfereix la mescla a una safata apta per al forn, empolvora-la amb formatge ratllat al gust i gratina-la a 200 ºC, fins que la superfície es dauri.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later