Picar l’all amb unes quantes fulles d’alfàbrega, sal i pinyons.
Quan la barreja aconsegueixi la textura de puré, afegir la meitat del formatge parmesà, remenar lentament i regar amb una mica de d’oli d’oliva verge extra de Borges (el temps suficient per unir i aconseguir una mescla cremosa).
Bullir la pasta (segons indicacions de la bossa).
Receptes
Penne amb salsa de pesto
Ingredients
- 1/2 dent d'all pelat i picat
- Pinyon pelats Borges
- Sal al gust
- Tres branques d'alfàbrega
- 1/2 tassa de formatge parmesà ratllat
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Trucs:
Aquest plat típic italià també es cuina al Brasil. Encara que la versió sud-americana és amb nous, el nostre toc mediterrani passa per la utilització de pinyons, ric en proteïnes, vitamines, minerals i fibres.
Chef: Josep Maria Luque · 8cadires.com