Posarem mig peu de porc amb una mica de salsa i un toc de fonoll o anet.Posarem mig peu de porc amb una mica de salsa i un toc de fonoll o anet.
Receptes
Peus de porc amb fruits secs
Ingredients
- 2 peus de porc bullits
- 500gr de ceba
- 500gr de tomàquet
- 1 vaso de vi blanc
- 1 vaso d'aigua
- 50gr de Ametlles Borges
- 1 llesca de pa torrat
- 1 cullerada de carn de nyora (pebre assecat) xoriceres
- Sal
- Pebre
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Torrem les ametlles amb oli i sal.
Preparem un sofregit amb la ceba i els tomàquets, a mitja cocció afegirem el got de vi. El salpebrem i introduïm els peus bullits i el got d’aigua.
Fem una picada amb les ametlles, la carn de les nyores i el pa torrat amb oli.
Finalment incorporem la picada a la cassola i ho deixem a foc lent durant 30 minuts. -
Trucs:
Tot i ser un producte que es troba per tot el món, els peus de porc són típicament mediterranis. D’altra banda la picada d’ametlla li donarà just el complement de sabor i el suplement nutricional adequat de fibra i minerals.