Receptes

Peus de porc amb fruits secs

60 min

Temps

4 persones persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Posarem mig peu de porc amb una mica de salsa i un toc de fonoll o anet.Posarem mig peu de porc amb una mica de salsa i un toc de fonoll o anet.

Ingredients

  • 2 peus de porc bullits
  • 500gr de ceba
  • 500gr de tomàquet
  • 1 vaso de vi blanc
  • 1 vaso d'aigua
  • 50gr de Ametlles Borges
  • 1 llesca de pa torrat
  • 1 cullerada de carn de nyora (pebre assecat) xoriceres
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges

Pas a pas

  1. Pas 1

    Torrem les ametlles amb oli i sal.
    Preparem un sofregit amb la ceba i els tomàquets, a mitja cocció afegirem el got de vi. El salpebrem i introduïm els peus bullits i el got d’aigua.
    Fem una picada amb les ametlles, la carn de les nyores i el pa torrat amb oli.
    Finalment incorporem la picada a la cassola i ho deixem a foc lent durant 30 minuts.

  2. Trucs:

    Tot i ser un producte que es troba per tot el món, els peus de porc són típicament mediterranis. D’altra banda la picada d’ametlla li donarà just el complement de sabor i el suplement nutricional adequat de fibra i minerals.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later