Un plat saborós i complet per a qualsevol àpat.
Receptes
Pollastre cremós amb vinagre balsàmic

Ingredients
- 4 pits de pollastre
- Sal i pebre
- Un raig d'oli d'oliva verge extra Borges
- 1 ceba mitjana
- 3 grans d’all picats
- 60 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 2 cullerades de mel
- 100 ml de brou de pollastre o de verdures
Pas a pas
-
Pas 1
En una paella ben calenta amb un raig d’oli, daura els pits de pollastre tallats a daus. Salpebre’ls i retira’ls.
-
Pas 2
A la mateixa paella, daura la ceba i els alls. Afegeix-hi el vinagre balsàmic, la mel i el brou. Cuina-ho a foc mitjà fins que redueixi i quedi una salsa cremosa.
-
Pas 3
Aboca la salsa damunt del pollastre i serveix-ho ben calent.