Receptes

Pollastre cremós amb vinagre balsàmic

20 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pollastre cremós amb vinagre balsàmic

Un plat saborós i complet per a qualsevol àpat.

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • Sal i pebre
  • Un raig d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 1 ceba mitjana
  • 3 grans d’all picats
  • 60 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 2 cullerades de mel
  • 100 ml de brou de pollastre o de verdures

Oli d’oliva verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una paella ben calenta amb un raig d’oli, daura els pits de pollastre tallats a daus. Salpebre’ls i retira’ls.

  2. Pas 2

    A la mateixa paella, daura la ceba i els alls. Afegeix-hi el vinagre balsàmic, la mel i el brou. Cuina-ho a foc mitjà fins que redueixi i quedi una salsa cremosa.

  3. Pas 3

    Aboca la salsa damunt del pollastre i serveix-ho ben calent.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later