Recipes

Pollastre al forn amb mel

50 min

Time

4 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Pollastre al forn amb mel

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 60 ml de mel
  • 40 ml de vinagre de Mòdena Borges
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Una pessic de orenga
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Treure tota la grassa visible dels pits de pollastre i col·locar-los en una safata per al forn. Salpebre’ls i, amb l’ajuda d’un pinzell, cobreix-les amb oli d’oliva verge extra. Escampa-hi l’orenga o qualsevol altra espècie al gust. 

     

  2. Step 2

    Introdueix el pollastre al forn, ja escalfat a 200 ºC, i cuina’l fins que es comenci a daurar (entre 30 i 40 minuts, en funció del forn i del gruix dels pits). 

  3. Step 3

    En un bol mescla la mel i el vinagre de Mòdena. Obre el forn, ruixa els pits amb la mescla i cou-les 5 minuts més. 

  4. Step 4

    A l’hora de servir, talla el pollastre a rodanxes i aboca-hi més salsa per damunt. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later