Treure tota la grassa visible dels pits de pollastre i col·locar-los en una safata per al forn. Salpebre’ls i, amb l’ajuda d’un pinzell, cobreix-les amb oli d’oliva verge extra. Escampa-hi l’orenga o qualsevol altra espècie al gust.
Treure tota la grassa visible dels pits de pollastre i col·locar-los en una safata per al forn. Salpebre’ls i, amb l’ajuda d’un pinzell, cobreix-les amb oli d’oliva verge extra. Escampa-hi l’orenga o qualsevol altra espècie al gust.
Introdueix el pollastre al forn, ja escalfat a 200 ºC, i cuina’l fins que es comenci a daurar (entre 30 i 40 minuts, en funció del forn i del gruix dels pits).
En un bol mescla la mel i el vinagre de Mòdena. Obre el forn, ruixa els pits amb la mescla i cou-les 5 minuts més.
A l’hora de servir, talla el pollastre a rodanxes i aboca-hi més salsa per damunt.