Si ets amant del pollastre, aquesta recepta t’encantarà! Assaboreix un plat saludable i deliciós.
Receptes
Pollastre amb verdures i avellanes
Ingredients
- 400 g de pit de pollastre
- 150 g d’avellanes picades Borges
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 carbassó petit
- 1 culleradeta de romaní fresc
- 400 ml de brou de pollastre
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre al gust
Pas a pas
-
Pas 1
En una paella fonda amb oli d’oliva verge extra abundant, daura la ceba.
-
Pas 2
Afegeix-hi els pebrots tallats a cubs i cuina’ls juntament amb la ceba. Afegeix-hi el pollastre tallat a tires i el carbassó a cubs i continua cuinant-ho, remenant de tant en tant, fins que el pollastre es dauri. Salpebre’l i afegeix-hi el romaní.
-
Pas 3
Tira-hi les avellanes i el brou de pollastre, tapa i cuina-ho a foc mitjà-baix uns 15 minuts, fins que la salsa es redueixi.
-
Pas 4
Per espessir la salsa, pots retirar una part del brou amb avellanes, triturar-lo del tot i tornar-lo a la paella. També hi pots posar, si cal, una culleradeta de maizena.