Neteja bé les verdures i talla-les a la juliana.
Receptes
Porc amb verdures i fruits secs
Ingredients
- 8 filets de llom de porc
- 1 ceba
- 2 pastanagues mitjanes
- 2 grans d’all
- 1 carbassó
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- Un grapat de cacauets
- Sal i pebre
- 3 cullerades de salsa de soja
- Una cullerada de mel
- Gingebre ratllat
- Oli d’oliva verge extra
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un wok, tira-hi un rajolí d’oli d’oliva verge extra i, quan estigui ben calent, afegeix-hi la ceba i els grans d’all i deixa’ls coure fins que es daurin lleugerament. Tot seguit, incorpora-hi la resta de verdures i cuina-les a foc entre mitjà i alt, sense deixar de remenar.
-
Pas 3
Quan les verdures estiguin toves, afegeix-hi el llom tallat a tires fines, amb el foc ben alt i remenant tota l’estona.
-
Pas 4
En l’últim moment, tira-hi els cacauets, la salsa de soja, el gingebre ratllat i la culleradeta de mel, i deixa que els sabors s’integrin amb els de les verdures. Acompanya-ho amb arròs blanc.