Receptes

Porc amb verdures i fruits secs

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Porc amb verdures i fruits secs

Ingredients

  • 8 filets de llom de porc
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues mitjanes
  • 2 grans d’all
  • 1 carbassó
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • Un grapat de cacauets
  • Sal i pebre
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • Una cullerada de mel
  • Gingebre ratllat
  • Oli d’oliva verge extra

Cacauets fregits i salats

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Neteja bé les verdures i talla-les a la juliana.

  2. Pas 2

    En un wok, tira-hi un rajolí d’oli d’oliva verge extra i, quan estigui ben calent, afegeix-hi la ceba i els grans d’all i deixa’ls coure fins que es daurin lleugerament. Tot seguit, incorpora-hi la resta de verdures i cuina-les a foc entre mitjà i alt, sense deixar de remenar.

  3. Pas 3

    Quan les verdures estiguin toves, afegeix-hi el llom tallat a tires fines, amb el foc ben alt i remenant tota l’estona.

  4. Pas 4

    En l’últim moment, tira-hi els cacauets, la salsa de soja, el gingebre ratllat i la culleradeta de mel, i deixa que els sabors s’integrin amb els de les verdures. Acompanya-ho amb arròs blanc.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later