Receptes

Potatge de Setmana Santa en un tres i no res

3.5 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Potaje de Semana Santa

On és vist que per Setmana Santa no es mengi el tradicional potatge de vigília? Si trobeu que és una recepta molt complexa, us proposem una versió senzilleta per a dummies.

Ingredients

  • 250 g de cigrons
  • 250 g de bacallà dessalat
  • 300 g de espinacs frescos
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 2 llesques de pa blanc
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Pebre vermell i comí

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa els cigrons en una olla amb aigua i sal i deixa’ls en remull tota la nit.

  2. Pas 2

    L’endemà, sofregeix els dos grans d’all i el pa en un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Quan els alls estiguin daurats, retira’ls juntament amb el pa i tritura-ho tot fins a obtenir una pasta (afegeix-hi aigua, si cal).

  3. Pas 3

    En el mateix oli, sofregeix la ceba a foc mitjà i tira-hi les espècies i la sal. Afegeix-hi els cigrons i cobreix-los amb aigua. Quan aquesta comenci a bullir, tira-hi la pasta de pa i all, remena i cuina el potatge durant tres hores si és en una olla normal, i uns 45 minuts si fas servir l’olla a pressió.

  4. Pas 4

    Passat aquest temps, afegeix-hi el bacallà esqueixat i els espinacs, i cuina-ho tot durant uns minuts més.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later