En un cassó, barreja-hi l’aigua amb el sucre i la vainilla i remena-ho fins que el sucre es dissolgui del tot. Enretira el cassó del foc i afegeix-hi el coco, remenant-ho bé perquè els ingredients s’integrin.
Receptes
Recepta romàntica: boletes de coco i xocolata
Ingredients
Per al farcit:
- 220 g de coco ratllat
- 200 g de sucre (o una alternativa)
- 120 ml d’aigua
- 1 cullerada d’essència de vainilla
- Un grapat d’ametlles triturades
Per a la cobertura:
- 200 g de xocolata negra per fondre
- 25 g de mantega
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Deixa refredar la barreja i introdueix-la a la nevera perquè reposi un parell d’hores. Tot seguit, fes boletes amb la massa. Un bon truc perquè no se t’enganxin és untar-te les mans amb oli de gira-sol.
-
Pas 3
Desfés la xocolata amb la mantega al bany maria o al microones i remena-ho bé. Punxa les boles de coco amb un escuradents, suca-les a la xocolata, arrebossa-les amb les ametlles triturades i col·loca-les sobre paper de forn.
-
Pas 4
Deixa les boles en fred fins al moment de servir-les, perquè la xocolata quedi compacta. També pots guardar les boletes de coco al congelador i prendre-les com petits gelats.