Receptes

Red Velvet Bowl

5 min

Temps

1 persones

Racions

FÁCIL

Dificultat

5 / 5 (1 votes)

Valoració

Borges - Red velvet bowl

Fins no fa gaire, esmorzar un bol amb fruita, cereals i fruita seca, i tot coronat amb toppings, semblava un caprici de celebrity pensat per pujar una foto a les xarxes socials. Més enllà de les modes, que sens dubte han popularitzat aquesta mena d’esmorzars, començar el dia amb un d’aquests bols és la millor opció per la qual decantar-se. Aquesta és la proposta que et fem per a un bol d’allò més acolorit.

Una delícia farcida de nutrients i vitamines. 🙂

 

Ingredients

  • 1 tassa de beguda vegetal Borges (d’ametlla, avellana o nou)
  • 150 g de flocs de civada
  • Un pessic de canyella en pols

Per al ‘topping’:

  • Gerds
  • Nabius
  • Maduixes
  • 2 cullerades de flocs de coco deshidratat
  • Un grapat de fruits secs Borges

Beguda d’ametlla

Beguda d’avellana

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa en un cassó la beguda vegetal, la civada i la canyella, i porta la barreja a ebullició. Deixa que es cogui a foc lent durant 1 minut, més o menys.

  2. Pas 2

    Serveix-ho en un bol i afegeix-hi la fruita fresca trossejada i el coco deshidratat..

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later