Consistent, nutritiu, vegà i deliciós. Així és aquest risotto, que en aquesta ocasió preparem amb espinacs i espàrrecs però que podem elaborar amb qualsevol verdura. Fins i tot amb bolets!
Receptes
“Risotto” facilíssim d’espinacs y espàrrecs
Ingredients
- 200 g d’arròs
- 250 g d’espàrrecs de marge
- 200 g d’espinacs frescos
- 500 ml de beguda de nou Borges
- ½ ceba
- 1 gra d’all
Pas a pas
-
Pas 1
Cou l’arròs en brou vegetal o, si no en tens a mà, en aigua amb sal.
-
Pas 2
Posa a bullir la beguda de nou i cou-hi els espàrrecs fins que s’estovin. Afegeix-hi els espinacs i deixa-ho uns minuts més. Salpebre-ho i completa-ho, si en tens, amb un toc de coriandre.
-
Pas 3
Tritura la mescla anterior amb la batedora fins a obtenir una salsa homogènia. Si veus que queda molt espessa pel teu gust, afegeix-hi una mica més de beguda vegetal; si trobes que ha quedat massa líquid, hi pots afegir una cullerada de farina de blat de moro.
-
Pas 4
En una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra, daura la ceba i el gra d’all durant uns minuts. Incorpora-hi l’arròs ben escorregut i deixa’l a foc baix durant uns minuts perquè agafi el gust de l’oli. Tira-hi la salsa i cuina-ho tot junt uns minuts més.
-
Pas 5
Serveix-ho decorat amb uns flocs de formatge vegà.