Sa i deliciós!
Receptes
Salmó amb espinacs
Ingredients
- 4 lloms de salmó fresc
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 400 g d’espinacs frescos
- Una pessic de clau
- Una pessic de comí
- 1 iogurt natural sense sucre
- 1 llima
- 60 g d’avellanes triturades Borges
- Oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
En una planxa molt calenta amb oli d’oliva verge extra, cuina el salmó procurant que no quedi ressec per dins.
-
Pas 2
En una paella fonda, escalfa també oli de oliva verge extra i sofregeix-hi la ceba i el gra d’all.
-
Pas 3
Afegeix-hi els espinacs, el clau i el comí i ofega-ho tot junt durant uns minuts. Tira-hi quatre cullerades d’aigua, tapa-ho i cuina-ho uns 5 minuts més, fins que els espinacs s’hagin estovat.
-
Pas 4
Posa els espinacs en un bol i incorpora-hi el iogurt, un rajolí de suc de llima i les avellanes triturades. Salpebre-ho i remena perquè els ingredients s’integrin bé.
-
Pas 5
Munta el plat amb un llit de crema d’espinacs i, al damunt, el salmó, que pots decorar amb unes branquetes de fonoll.