Receptes

Salmó amb espinacs

30 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Salmon con espinacas

Sa i deliciós!

Ingredients

  • 4 lloms de salmó fresc
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 400 g d’espinacs frescos
  • Una pessic de clau
  • Una pessic de comí
  • 1 iogurt natural sense sucre
  • 1 llima
  • 60 g d’avellanes triturades Borges
  • Oli d’oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Avellana torrada Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una planxa molt calenta amb oli d’oliva verge extra, cuina el salmó procurant que no quedi ressec per dins.

  2. Pas 2

    En una paella fonda, escalfa també oli de oliva verge extra i sofregeix-hi la ceba i el gra d’all.

  3. Pas 3

    Afegeix-hi els espinacs, el clau i el comí i ofega-ho tot junt durant uns minuts. Tira-hi quatre cullerades d’aigua, tapa-ho i cuina-ho uns 5 minuts més, fins que els espinacs s’hagin estovat.

  4. Pas 4

    Posa els espinacs en un bol i incorpora-hi el iogurt, un rajolí de suc de llima i les avellanes triturades. Salpebre-ho i remena perquè els ingredients s’integrin bé.

  5. Pas 5

    Munta el plat amb un llit de crema d’espinacs i, al damunt, el salmó, que pots decorar amb unes branquetes de fonoll.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later