Receptes

Salm贸 amb espinacs

30 min

Temps

4 persones

Racions

F脿cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoraci贸

Borges - Salmon con espinacas

Sa i delici贸s!

Ingredients

  • 4 lloms de salm贸 fresc
  • 1 ceba
  • 1 gra d鈥檃ll
  • 400 g d鈥檈spinacs frescos
  • Una pessic de clau
  • Una pessic de com铆
  • 1 iogurt natural sense sucre
  • 1 llima
  • 60 g d鈥檃vellanes triturades Borges
  • Oli d鈥檕liva verge extra Borges

Oli verge extra

Borges Pizarro - Avellana DO Reus

Avellana D.O. Reus Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una planxa molt calenta amb oli d鈥檕liva verge extra, cuina el salm贸 procurant que no quedi ressec per dins.

  2. Pas 2

    En una paella fonda, escalfa tamb茅 oli de oliva verge extra i sofregeix-hi la ceba i el gra d鈥檃ll.

  3. Pas 3

    Afegeix-hi els espinacs, el clau i el com铆 i ofega-ho tot junt durant uns minuts. Tira-hi quatre cullerades d鈥檃igua, tapa-ho i cuina-ho uns 5 minuts m茅s, fins que els espinacs s鈥檋agin estovat.

  4. Pas 4

    Posa els espinacs en un bol i incorpora-hi el iogurt, un rajol铆 de suc de llima i les avellanes triturades. Salpebre-ho i remena perqu猫 els ingredients s鈥檌ntegrin b茅.

  5. Pas 5

    Munta el plat amb un llit de crema d鈥檈spinacs i, al damunt, el salm贸, que pots decorar amb unes branquetes de fonoll.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a comen莽ar!

脡s necessari inciar la secci贸

o amb la teva adre莽a de correu electr貌nic

There has ben an error please try again later