Netejar els molls i deixar en lloms. Saltejar i reservar.
Picar i saltejar el bacó. Afegir les mongetes verdes tallades en juliana i salteu a foc viu juntament amb les cebes, el carbassó i l’albergínia.
En un bol barrejar el Vinagre Balsàmic de Mòdena, sal i oli d’oliva.
Al centre del plat col·locar el saltejat de les mongetes verdes i sobre els lloms de molls farcits amb la samfaina.
Banyar tot amb la vinagreta de Mòdena.
Receptes
Molls a la planxa amb samfaina
Ingredients
- 4 molls d'uns 300gr cada un
- 300gr de mongetes verdes fresques
- 4 talls de bacó
- 4 cebes tendres
- 1 carbassó
- 1 albergínia
- 1 pebrot vermell
- 1 tomàquet
- Vinagre Balsàmic de Módena Borges
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- Sal
Pas a pas
-
Pas 1