Receptes

Saltat de faves i pernil ibèric

40 min

Temps

4 persones

Racions

FĂ cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Salteado de habas

Ingredients

  • 800 g de faves
  • 1 ceba
  • 150 g de pernil ibèric
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Un raig de vinagre balsĂ mic blanc Borges
  • 4 ous
  • 80 g de nous Borges picades

Oli verge extra

Vinagre balsĂ mic Bianco

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou les faves en aigua abundant amb sal durant 10 minuts o fins que estiguin llestes (el temps variarĂ  en funciĂł de la mida).

  2. Pas 2

    Ofega la ceba a foc mig en una paella amb oli d’oliva verge extra abundant. Un cop daurada, incorpora-hi el pernil i les faves convenientment escorregudes. Fregeix-ho tot junt, tira-hi un raig de vinagre balsàmic blanc i salpebre-ho (amb molta cura, perquè el pernil ja és salat).

  3. Pas 3

    Serveix les faves en plats individuals amb un ou escalfat al damunt. Per preparar l’ou, submergeix-lo en aigua bullint durant un minut, prèviament trencat i embolicat en paper de cuina transparent.

  4. Pas 4

    Decora cada plat amb unes nous picades.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later