Cou les faves en aigua abundant amb sal durant 10 minuts o fins que estiguin llestes (el temps variarĂ en funciĂł de la mida).
Receptes
Saltat de faves i pernil ibèric
Ingredients
- 800 g de faves
- 1 ceba
- 150 g de pernil ibèric
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- Un raig de vinagre balsĂ mic blanc Borges
- 4 ous
- 80 g de nous Borges picades
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Ofega la ceba a foc mig en una paella amb oli d’oliva verge extra abundant. Un cop daurada, incorpora-hi el pernil i les faves convenientment escorregudes. Fregeix-ho tot junt, tira-hi un raig de vinagre balsà mic blanc i salpebre-ho (amb molta cura, perquè el pernil ja és salat).
-
Pas 3
Serveix les faves en plats individuals amb un ou escalfat al damunt. Per preparar l’ou, submergeix-lo en aigua bullint durant un minut, prèviament trencat i embolicat en paper de cuina transparent.
-
Pas 4
Decora cada plat amb unes nous picades.