Salteja la ceba i el porro a foc mig-baix amb oli d’oliva verge extra. Quan s’hagin daurat, afegeix-hi les pastanagues tallades a dauets, el carabassó, el pebrot vermell, l’api i el tomàquet, i ofega’ls durant uns minuts a foc mitjà.
Receptes
Sopa de verdures fàcil
Ingredients
- 250 g de fideus
- 1 litre d’aigua
- 2 pastanagues
- 2 porros
- ½ ceba
- 1 carbassó
- 1 pebrot vermell
- 1 api
- 2 tomàquets vermells mitjans
- Un rajolí d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Afegeix-hi l’aigua (també pots fer servir brou de verdures o fins i tot de pollastre) i deixa-ho bullir tot a foc mitjà uns 10-15 minuts.
-
Pas 3
Tira-hi els fideus i cuina’ls uns minuts i, al final, afegeix-hi herbes aromàtiques al gust; nosaltres et suggerim un pessic de coriandre.