Servir en un bol fred amb una mica d’anet.
Receptes
Sopa de iogurt i cogombre (Tapatop)
Ingredients
- 500gr de iogurt
- 1 cogombre
- 1 cullerada d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- 3 grills d'all
- 1 cullerada gran de Nous en Gra Borges mòltes
- 1 branca d'anet
Pas a pas
-
Pas 1
Posar en un bol per picar l’all, el cogombre, iogurt, aigua i l’oli. Quan tinguis el brou fet, barreja-ho bé amb l’oli d’oliva, les nous i sal al gust.
-
Pas 2
-
Pas 3
-
Pas 4
-
Trucs:
Tots els productes de la recepta són típics mediterranis, el que assegura un plat saludable. De fet, la dieta mediterrània ens aconsella un consum de 2-3 racions de lactis al dia, i la millor opció és fer-ho a través de iogurts naturals.