Receptes

Sopa de pollastre de la mama

90 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Sopa de pollastre de la mama

La millor sopa de pollastre per a tota la família: deliciosa i perfecta per a èpoques de fred!

Ingredients

  • 1 pollastre sencer (aproximadament d’1,5 kg)
  • 2 pastanagues tallades a rodanxes
  • 2 branques d’api
  • 1 porro
  • 2 fulles de llorer
  • 200 g de fideus de cabell d’àngel
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre negre al gust
  • 1,5 litres d’aigua mineral

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa el pollastre, les pastanagues, l’api, el porro i el llorer en una olla grossa. Cobreix-ho amb aigua mineral.

  2. Pas 2

    Salpebre-ho al gust i porta l’aigua a ebullició. Després abaixa el foc i cou-ho a foc lent durant 1 hora.

  3. Pas 3

    Cola les verdures i el pollastre, torna a posar el brou a l’olla i afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra. Remena-ho bé perquè es barregi amb el brou, i així li aportarà suavitat i sabor.

  4. Pas 4

    Afegeix els fideus a l’olla i cou-los seguint les indicacions del fabricant. Abans de servir la sopa, hi pots afegir una mica de pollastre esmicolat i (opcionalment) un grapat de cigrons cuits. Serveix-la ben calenta.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later