Pela els llagostins i talla’ls en dauets, amb molt de compte que no es desfacin.
Receptes
Tàrtar d’alvocat i llagostins
Ingredients
- 200 g de llagostins
- Una llima
- Un raig d'oli d'oliva verge extra Borges
- Una cullerada de salsa de soja
- Una mica de gingebre en pols
- Un alvocat
- Unes llavors de sèsam
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un bol, barreja el suc de mitja llima petita amb la salsa de soja, l’oli d’oliva verge extra i el gingebre en pols. Prova-ho i, si cal, afegeix un toc de sal. Afegeix els llagostins i deixa’ls macerar com a mínim mitja hora.
-
Pas 3
En un altre bol, barreja els alvocats amb un raig de suc de llima i una mica d’oli d’oliva verge extra.
-
Pas 4
Retira tant els llagostins com l’alvocat dels respectius recipients i munta el plat amb l’ajuda d’un cèrcol metàl·lic: primer, una capa de llagostins i seguidament, l’alvocat.
-
Pas 5
Acaba amb unes llavors de sèsam com topping.