Receptes

Tàrtar fàcil de salmó

30 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Tàrtar fàcil de salmó

Un plat boníssim i molt fàcil de preparar. Aquest tàrtar de salmó t’encantarà.

Ingredients

  • 250 g de salmó fresc (apte per al consum en cru)
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 culleradeta de salsa de soja
  • ½ culleradeta de mostassa de Dijon
  • Un rajolí de suc de llimona
  • Sal i pebre
  • 1 alvocat madur
  • 60 g de Cocktail Tostado Crocante Borges
  • Cibulet fresc per decorar

Cocktail Torrat Crocant

Oli d’oliva verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol, mescla el salmó amb l’oli d’oliva, la salsa de soja, la mostassa de Dijon i el suc de llimona. Salpebre’l al gust. Deixa’l reposar a la nevera durant 20 minuts perquè els sabors s’integrin bé.

  2. Pas 2

    En un altre bol, amaneix l’alvocat tallat a daus amb un pessic de sal, pebre i unes gotes de suc de llimona per evitar que s’oxidi.

  3. Pas 3

    Munta el tàrtar amb l’ajuda d’un motlle rodó: posa una capa d’alvocat, pressiona-la lleugerament i continua amb una capa de salmó. Retira el motlle amb cura i decora el tàrtar amb els fruits secs del Cocktail Tostado Crocante i amb cibulet picat

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later