Un plat boníssim i molt fàcil de preparar. Aquest tàrtar de salmó t’encantarà.
Receptes
Tàrtar fàcil de salmó

Ingredients
- 250 g de salmó fresc (apte per al consum en cru)
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 culleradeta de salsa de soja
- ½ culleradeta de mostassa de Dijon
- Un rajolí de suc de llimona
- Sal i pebre
- 1 alvocat madur
- 60 g de Cocktail Tostado Crocante Borges
- Cibulet fresc per decorar
Pas a pas
-
Pas 1
En un bol, mescla el salmó amb l’oli d’oliva, la salsa de soja, la mostassa de Dijon i el suc de llimona. Salpebre’l al gust. Deixa’l reposar a la nevera durant 20 minuts perquè els sabors s’integrin bé.
-
Pas 2
En un altre bol, amaneix l’alvocat tallat a daus amb un pessic de sal, pebre i unes gotes de suc de llimona per evitar que s’oxidi.
-
Pas 3
Munta el tàrtar amb l’ajuda d’un motlle rodó: posa una capa d’alvocat, pressiona-la lleugerament i continua amb una capa de salmó. Retira el motlle amb cura i decora el tàrtar amb els fruits secs del Cocktail Tostado Crocante i amb cibulet picat