En un bol, mescla el pit de pollastre tallat a daus, la carn de porc picada, la llet, les nous i els ous ben batuts.
Receptes
Terrina de carn i nous
Ingredients
- 300 g de pit de pollastre
- 250 g de carn de porc picada
- 100 g de llet (o beguda vegetal Borges Natura al gust)
- 60 g de nous picades Borges Pizarro
- 2 ous mitjans
- 10 tires de bacó
- Oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Unta un motlle alt i estret amb oli d’oliva verge extra i folra’l amb tires de bacó. Tira-hi la mescla anterior i cobreix-la amb més tires de bacó.
-
Pas 3
Posa el motlle al bany maria i cou la terrina al forn a 180 ºC durant una hora i mitja aproximadament.
Talla-la en porcions individuals procurant que el bacó no es desmunti.