Receptes

Terrina de carn i nous

120 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 300 g de pit de pollastre
  • 250 g de carn de porc picada
  • 100 g de llet (o beguda vegetal Borges Natura al gust)
  • 60 g de nous picades Borges Pizarro
  • 2 ous mitjans
  • 10 tires de bacó
  • Oli d’oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Nou amb closca Pizarro

Nou en gra Pizarro

Beguda d’ametlla

Beguda d’avellana

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol, mescla el pit de pollastre tallat a daus, la carn de porc picada, la llet, les nous i els ous ben batuts. 

  2. Pas 2

    Unta un motlle alt i estret amb oli d’oliva verge extra i folra’l amb tires de bacó. Tira-hi la mescla anterior i cobreix-la amb més tires de bacó. 

  3. Pas 3

    Posa el motlle al bany maria i cou la terrina al forn a 180 ºC durant una hora i mitja aproximadament. 

    Talla-la en porcions individuals procurant que el bacó no es desmunti. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later