Receptes

Tonyina amb vinagre de Mòdena i llavors de sèsam

45 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Atun

Un vinagre de Mòdena macerat en botes i acabat d’arribar d’Itàlia? Sí, i és tan bo que brillarà en qualsevol recepta. Vols que te’n posem un exemple? Llegeix, llegeix…

Ingredients

  • 4 lloms de tonyina mitjans
  • 70 ml de vinagre de Mòdena edició Premium
  • 250 g de llavors de sèsam (també pot ser sèsam negre)

Vinagre balsàmic de Mòdena Edició daurada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Unta bé els lloms de tonyina amb vinagre de Mòdena (si pot ser, amb un pinzell), tapa el recipient amb paper de film i deixa-ho reposar a la nevera durant mitja hora aproximadament, fins que els sabors s’integrin.

  2. Pas 2

    A continuació, arrebossa els filets de peix en les llavors de sèsam, que s’hi enganxaran bé gràcies a l’efecte del vinagre de Mòdena (sempre amb molta delicadesa, perquè no es desprenguin).

  3. Pas 3

    Fregeix el peix en una paella amb un xic d’oli d’oliva verge extra, a foc ben fort i poca estona per cada banda, i acompanya-ho amb una mica de ruca fresca amb un topping de fruits secs.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later