Un vinagre de Mòdena macerat en botes i acabat d’arribar d’Itàlia? Sí, i és tan bo que brillarà en qualsevol recepta. Vols que te’n posem un exemple? Llegeix, llegeix…
Receptes
Tonyina amb vinagre de Mòdena i llavors de sèsam
Ingredients
- 4 lloms de tonyina mitjans
- 70 ml de vinagre de Mòdena edició Premium
- 250 g de llavors de sèsam (també pot ser sèsam negre)
Pas a pas
-
Pas 1
Unta bé els lloms de tonyina amb vinagre de Mòdena (si pot ser, amb un pinzell), tapa el recipient amb paper de film i deixa-ho reposar a la nevera durant mitja hora aproximadament, fins que els sabors s’integrin.
-
Pas 2
A continuació, arrebossa els filets de peix en les llavors de sèsam, que s’hi enganxaran bé gràcies a l’efecte del vinagre de Mòdena (sempre amb molta delicadesa, perquè no es desprenguin).
-
Pas 3
Fregeix el peix en una paella amb un xic d’oli d’oliva verge extra, a foc ben fort i poca estona per cada banda, i acompanya-ho amb una mica de ruca fresca amb un topping de fruits secs.