Una recepta perfecta per qualsevol esmorzar o berenar. Molt saludable i llesta en 15 minuts!
Receptes
Torrada de mató
Ingredients
- 1 llesca de pa
- 80 g de mató fresc
- Unes llesques de salmó fumat
- Un pessic de fonoll
- ½ alvocat
- 30 ml d’Oli d’Oliva Verge Extra Borges
- 10 ml de Vinagre Balsàmic de Mòdena Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Torra el pa, unta’l amb el mató i posa al damunt el salmó i l’alvocat a rodanxes. Completa la torrada amb un pessic de fonoll.
-
Pas 2
Mescla l’Oli d’Oliva Verge Extra i el Vinagre Balsàmic de Mòdena. Aboca la mescla damunt de la torrada.
*Si tens convidats, pots preparar com a entrant un assortit de torrades de mató amb toppings variats: tomàquet trossejat i alvocat, pernil ibèric, fruita, cogombre… Posa-hi imaginació!