Receptes

Torrada de mató

15 min

Temps

1 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

TOSTADA DE REQUESÓN

Una recepta perfecta per qualsevol esmorzar o berenar. Molt saludable i llesta en 15 minuts!

Ingredients

  • 1 llesca de pa
  • 80 g de mató fresc
  • Unes llesques de salmó fumat
  • Un pessic de fonoll
  • ½ alvocat
  • 30 ml d’Oli d’Oliva Verge Extra Borges
  • 10 ml de Vinagre Balsàmic de Mòdena Borges

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Torra el pa, unta’l amb el mató i posa al damunt el salmó i l’alvocat a rodanxes. Completa la torrada amb un pessic de fonoll.

  2. Pas 2

    Mescla l’Oli d’Oliva Verge Extra i el Vinagre Balsàmic de Mòdena. Aboca la mescla damunt de la torrada.

    *Si tens convidats, pots preparar com a entrant un assortit de torrades de mató amb toppings variats: tomàquet trossejat i alvocat, pernil ibèric, fruita, cogombre… Posa-hi imaginació!

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later