Tritura les nous, les ametlles, les avellanes i els cacauets i posa’ls en un bol.
Receptes
Com preparar un tronc de Nadal
Ingredients
- 100 g de nous en gra Borges Pizarro
- 100 g d’ametlles Borges Pizarro
- 50 g de cacauets Borges
- 50 g d’avellanes Borges Pizarro
- 200 g de mel
- 150 g de fruita gebrada variada
- Crema de xocolata per untar
- Coco ratllat Borges "en tu cocina"
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Tritura la fruita gebrada juntament amb la mel i afegeix-les al bol de fruita seca. Remena-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia.
-
Pas 3
Prepara un rotlle allargat i embolica’l en paper film. Lliga’l per tots dos extrems i reserva’l al congelador durant una hora, perquè s’endureixi sense que s’arribi a congelar.
-
Pas 4
Quan el tronc sigui ben fred, retira el film i col·loca’l damunt d’una font allargada.
-
Pas 5
Retalla els extrems perquè quedin rectes i unta la superfície amb crema de xocolata. Amb l’ajuda d’una forquilla, dibuixa unes línies per simular una escorça de tronc.
-
Pas 6
Decora’l amb nous i coco ratllat.