Receptes

Com preparar un tronc de Nadal

60 min

Temps

5 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Com preparar un tronc de Nadal

Ingredients

  • 100 g de nous en gra Borges Pizarro
  • 100 g d’ametlles Borges Pizarro
  • 50 g de cacauets Borges
  • 50 g d’avellanes Borges Pizarro
  • 200 g de mel
  • 150 g de fruita gebrada variada
  • Crema de xocolata per untar
  • Coco ratllat Borges "en tu cocina"
Borges - coco rallado

Coco ratllat

Nou en gra Pizarro

Ametlla marcona Pizarro

Cacauets fregits i salats

Avellana torrada Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Tritura les nous, les ametlles, les avellanes i els cacauets i posa’ls en un bol. 

  2. Pas 2

    Tritura la fruita gebrada juntament amb la mel i afegeix-les al bol de fruita seca. Remena-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. 

     

  3. Pas 3

    Prepara un rotlle allargat i embolica’l en paper film. Lliga’l per tots dos extrems i reserva’l al congelador durant una hora, perq sendureixi sense que s’arribi a congelar.

  4. Pas 4

    Quan el tronc sigui ben fred, retira el film i col·loca’l damunt d’una font allargada. 

  5. Pas 5

    Retalla els extrems perquè quedin rectes i unta la superfície amb crema de xocolata. Amb lajuda duna forquilla, dibuixa unes línies per simular una escorça de tronc. 

  6. Pas 6

    Decoral amb nous i coco ratllat.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later