Fart/a d’endur-te a la feina el mateix tupper de pasta de sempre…? Prova a donar-li un toc saludable, original, saborós … i molt senzill, amb aquests espaguetis amb salsa de nous.
Receptes
El millor tupper en cinc minuts: Espaguetis amb salsa de nous!
Ingredients
- 400 g d’espaguetis
- 80 g de nous picades Borges
- 25 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 60 ml de beguda de nou Borges
- 50 ml de crema de llet
- 30 g de molla de pa tou
- Un gra d’all
Pas a pas
-
Pas 1
Posa els espaguetis a bullir perquè es vagin fent mentre prepares la salsa.
-
Pas 2
Tritura bé les nous en una processadora d’aliments, i afegeix-hi oli d’oliva, la beguda vegetal, la crema de llet, el pa i l’all. Tritura-ho tot fins a obtenir una salsa homogènia.
-
Pas 3
Posa a escalfar la salsa a foc mitjà en una paella fonda, i, quan estigui calenta, tira-hi els espaguetis i barreja-ho. Si la salsa està massa espessa, pots afegir-hi aigua de la cocció o un raig de beguda de nou.