Col·locar una mica de salsa de tomàquet calenta al fons d’una font i els vol-au-vents a sobre.
Receptes
Vol-au-vents de bolets i llagostins
Ingredients
- 8 vol-au-vents grans
- 1 ceba
- 500gr de bolets
- 18 llagostins grans
- 4 cullerades d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- Beixamel
- Formatge ratllat
- Salsa de tomàquet
- Sal
Pas a pas
-
Pas 1
En una paella amb oli es pica la ceba finament i es sofregeix. Quan estigui feta s’incorpora ½ quilo de bolets nets i trossejats. Ofegar fins que estiguin fets. A banda, en una altra paella ofeguem els llagostins crus (no cuits) a trossos no molt grans, quan estiguin afegir a la barreja anterior. Fem una beixamel lleugera i la incorporem a la barreja dels llagostins i els bolets. Barrejar tot bé. Omplim els vol-au-vents i empolvorem amb el formatge ratllat. Col·locar en una font i enfornar 5 minuts a 200 º.