A l’hora de l’esmorzar, del berenar o bé per postres, aquest pastÃs de plà tan i nous és una gran font d’energia i salut. Endavant amb el walnut banana bread!
Receptes
Walnut Banana Bread
Ingredients
- 250 g de farina
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 1 culleradeta de llevat de rebosteria
- 1 culleradeta de canyella molta
- Una pessic de sal
- 2 ous
- 4 plà tans
- 100 g de panela
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
- 60 ml d’oli d’oliva suau Borges
- 125 ml de beguda de nou Borges Natura
- 1 cullerada de mel
- Un grapat de nous Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 190 ºC. Engreixa un motlle rectangular amb una mica d’oli i folra’l amb paper vegetal.
-
Pas 2
En un bol, mescla els ingredients secs, remena’ls i reserva’ls.
-
Pas 3
Aixafa els plà tans amb una forquilla i reserva’ls.
-
Pas 4
En un altre bol, bat els ous juntament amb la panela i l’essència de vainilla fins que quedi una crema escumosa. Incorpora-hi els plà tans aixafats, l’oli, la beguda de nou i la mel, i remena fins que aconsegueixis una massa ben integrada. Afegeix-hi els ingredients secs i mescla perquè la massa quedi homogènia i sense grumolls. Per acabar, tira-hi les nous i mescla.
-
Pas 5
Passa la preparació al motlle i posa-la al forn 40-50 minuts, fins que, en punxar-la amb un escuradents, surti net. Deixa refredar el pastÃs damunt d’una reixeta i decora’l.