Receptes

Walnut Banana Bread

60 min

Temps

10 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Walnut banana bread

A l’hora de l’esmorzar, del berenar o bé per postres, aquest pastís de plàtan i nous és una gran font d’energia i salut. Endavant amb el walnut banana bread!

Ingredients

  • 250 g de farina
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 1 culleradeta de llevat de rebosteria
  • 1 culleradeta de canyella molta
  • Una pessic de sal
  • 2 ous
  • 4 plàtans
  • 100 g de panela
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • 60 ml d’oli d’oliva suau Borges
  • 125 ml de beguda de nou Borges Natura
  • 1 cullerada de mel
  • Un grapat de nous Borges

Beguda de nou

Nou en gra

Oli d’oliva sabor suau

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 190 ºC. Engreixa un motlle rectangular amb una mica d’oli i folra’l amb paper vegetal.

  2. Pas 2

    En un bol, mescla els ingredients secs, remena’ls i reserva’ls.

  3. Pas 3

    Aixafa els plàtans amb una forquilla i reserva’ls.

  4. Pas 4

    En un altre bol, bat els ous juntament amb la panela i l’essència de vainilla fins que quedi una crema escumosa. Incorpora-hi els plàtans aixafats, l’oli, la beguda de nou i la mel, i remena fins que aconsegueixis una massa ben integrada. Afegeix-hi els ingredients secs i mescla perquè la massa quedi homogènia i sense grumolls. Per acabar, tira-hi les nous i mescla.

  5. Pas 5

    Passa la preparació al motlle i posa-la al forn 40-50 minuts, fins que, en punxar-la amb un escuradents, surti net. Deixa refredar el pastís damunt d’una reixeta i decora’l.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later