Busques un refrigeri saludable? Tasta aquestes ‘xips’ de coliflor i veuràs les estrelles!
Receptes
“Xips” de coliflor!
Ingredients
- 250 g de coliflor
- Una cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
- Una cullerada de pebre vermell dolç
- 1 llimona
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- 50 g de nous Borges ratllades ben fines
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 200 ºC. Renta bé la coliflor i talla-la a rodanxes de mig centímetre de gruix aproximadament. Posa-la en un bol amb l’oli d’oliva i el pebre vermell dolç, perquè s’impregni.
-
Pas 2
Pinta una safata de forn amb una mica d’oli d’oliva, col·loca la coliflor al damunt i posa-la al forn durant uns 15 minuts. Passat aquest temps, retira la safata del forn, afegeix per sobre el parmesà i les nous i deixa-ho coure uns minuts més.
-
Pas 3
Si vols, ho pots servir amb un raig de suc de llimona.