Recipes

Espaguetis amb xampinyons i ametlles a la crema

30 min

Time

4 persones persons

Servings

Fàcil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Ingredients

  • 500 g d’espaguetis
  • 500 g de xampinyons
  • 50 g d’ametlles
  • 500 ml de nata líquida o llet evaporada
  • 100 ml de vi blanc o vermut
  • 1 ceba
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Nou moscada

Oli d’oliva verge extra

Ametlla larguetta torrada

Step by step

  1. Step 1

    Pelem i piquem la ceba ben fina. L’ofeguem en una paella amb una mica d’oli d’oliva verge extra. Hi afegim els xampinyons ben nets i laminats i deixem que es faci uns cinc minuts.

    Hi afegim el vi blanc o el vermut i deixem que es redueixi. Un cop evaporat l’alcohol hi incorporem la nata o llet evaporada i remenem bé.

    Per últim, piquem les ametlles pelades i les sumem a la salsa. Una miqueta de sal, una miqueta de nou moscada al gust i llest. Només falta mesclar-la amb els espaguetis, que hem cuit amb força aigua i hem escorregut prou.

¡Nada mejor que tener la receta en tu cocina para empezar!

Recipes

Espagueti con champiñones y almendras a la crema

30 min

Time

4 personas persons

Servings

Fácil

Difficulty

2.33 / 5 (3 votes)

Rating

Ingredients

  • 500 g de espagueti
  • 500 g de champiñones
  • 50 g de almendras Borges
  • 500 ml de nata líquida o leche evaporada
  • 100 ml de vino blanco o vermut
  • 1 cebolla
  • Aceite de oliva virgen extra Borges
  • Sal
  • Nuez moscada

Almendra largueta tostada

Aceite de Oliva Virgen Extra

Step by step

  1. Step 1

    Pelamos y picamos la cebolla finamente. La rehogamos en una sartén con un poco de aceite de oliva virgen extra. Incorporamos los champiñones bien limpios y laminados y dejamos que cocine unos cinco minutos.

    Añadimos el vino blanco o el vermut y dejamos que se reduzca. Una vez evaporado el alcohol incorporamos la nata o leche evaporada y movemos bien.

    Por último, picamos las almendras peladas y las sumamos a la salsa. Un poquito de sal, un poquito de nuez moscada al gusto y listo. Solo falta mezclarla con los espagueti, cocidos previamente en abundante agua y bien escurridos.

¡Nada mejor que tener la receta en tu cocina para empezar!

Login required

or with your email address

There has ben an error please try again later