Receptes

Salmó amb aranja, nous i pebrots

20 min

Temps

1 persona persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 2 lloms de salmó
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot groc
  • 1 aranja rosa
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges
  • Sal
  • Pebre
  • 80gr de Nous Borges

Oli verge extra

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Salpebrar i untar els lloms de salmó amb l’oli d’oliva. Daurar-los en una paella durant 3 o 4 minuts per cada costat.
    Netejar, rentar i tallar els pebrots en trossos fins. Peleu i filetegeu les aranges recollint el suc que deixen anar.
    Escalfar oli en una paella. Ofegar els pebrots fins que estiguin tous. Afegir l’aranja i les nous Borges i saltejar ràpidament. Afegeix el suc. Condimentar amb sal i pebre.
    Servir amb el salmó.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later