Els llagostins s’han de servir amb una rodanxa de llimona i unes gotes de salsa picant. Adornar amb una branqueta de julivert.
Receptes
Llagostins al vi amb festucs Borges
Ingredients
- 6 llagostins grans
- 1/2 llimona
- 100gr de Festucs Borges
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- 2 dents d'all
- 1 ceba
- Pebre mòlt
- Julivert
- 1/2 vas de vi blanc sec
Pas a pas
-
Pas 1
Pelar i rentar els llagostins. Amanir amb llimona. Picar lleugerament els festucs, rentar-los i escórrer. Escalfar l’oli i fregir l’all i la ceba uns 5 minuts. Afegeix el pebre; cuinar uns 3 minuts més. Afegir els llagostins, regar amb el vi i cuinar fins que prenguin el seu color vermell característic (7 minuts aprox.). Afegir els festucs, sal i el julivert tallat, i cuinar durant 1 minut més.