En una cassola amb oli d’oliva verge extra, salta l’all i retira’l quan s’hagi daurat. Tira-hi els porros i cuina’ls durant uns minuts a foc mitjà.
Receptes
Crema de verdures vegana i sense lactosa
            Ingredients
- 1 gra d’all
 - 2 porros
 - 2 pastanagues
 - 1 patata gran
 - 1 carbassó mitjà
 - 125 g d’espàrrecs de marge
 - Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
 - Un grapat de festucs Borges
 - Sal i pebre
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
 - 
                        
Pas 2
Afegeix-hi les pastanagues, la patata, el carbassó i els espàrrecs, tot net i tallat, i cuina-ho perquè s’integrin els sabors. Salpebre-ho.
 - 
                        
Pas 3
Cobreix les verdures amb aigua i cuina–les uns 20 minuts, fins que totes siguin toves.
 - 
                        
Pas 4
Passa–les per la batedora i, a continuació, per un colador, per descartar els fils del porro i dels espàrrecs. Si prefereixes una crema més líquida, hi pots afegir una mica d’aigua.
 - 
                        
Pas 5
Serveix–la en bols individuals, amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra pel damunt i amb uns quants festucs pelats.
 
                                    
                                  
                              
                                    
                                  
                              


