Separa els rovells de les clares i bat aquestes a punt de neu.
Receptes
Postres de Sant Valentí

Ingredients
- 4 ous
 - 50 g de sucre
 - 500 ml de beguda de nou Borges Natura
 - 500 g de maduixes
 - Un pessic de canyella
 - Unes fulles de menta
 - 80 g de nous picades Borges
 - Sucre de llustre
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
 - 
                        
Pas 2
Mescla les clares amb 40 g de sucre, uns 400 ml de beguda de nou i les maduixes tallades a trossos.
 - 
                        
Pas 3
Per un altre costat, bat els rovells juntament amb 10 g de sucre i 100 ml de llet fins a aconseguir una crema homogènia. Afegeix-la al bol on hi ha la beguda de nou amb les maduixes. Remena-ho tot.
 - 
                        
Pas 4
Refrigera–ho i serveix-ho en bols transparents. Decora cadascun d’ells amb unes fulles de menta, unes nous picades i una mica de sucre de llustre.
 
                                    
                                  
                              






