Receptes

Postres de Sant Valentí

15 min

Temps

10 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • 50 g de sucre
  • 500 ml de beguda de nou Borges Natura
  • 500 g de maduixes
  • Un pessic de canyella
  • Unes fulles de menta
  • 80 g de nous picades Borges
  • Sucre de llustre

Beguda de nou

Nous amb closca, origen Califòrnia

Nous en gra, origen Califòrnia

Nou amb closca Pizarro

Nou en gra Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Separa els rovells de les clares i bat aquestes a punt de neu. 

  2. Pas 2

    Mescla les clares amb 40 g de sucre, uns 400 ml de beguda de nou i les maduixes tallades a trossos. 

  3. Pas 3

    Per un altre costat, bat els rovells juntament amb 10 g de sucre i 100 ml de llet fins a aconseguir una crema homogènia. Afegeix-la al bol on hi ha la beguda de nou amb les maduixes. Remena-ho tot. 

  4. Pas 4

    Refrigeraho i serveix-ho en bols transparents. Decora cadascun d’ells amb unes fulles de menta, unes nous picades i una mica de sucre de llustre. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later