Talla la ceba a la juliana i les patates i els tomàquets a rodanxes.
Receptes
Peix amb patates
Ingredients
- 2 llobarros d’uns 300 g (nets)
- 1 ceba
- 2 patates mitjanes
- 2 tomàquets madurs
- 1 g d’all
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
- Unes branques de romaní
- 100 g d’ametlles trossejades Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Unta una safata per al forn amb una mica d’oli d’oliva verge extra. Col·loca una capa de patates, una de tomàquets i una de ceba i all tallat. Salpebre-ho, tira un altre raig d’oli per damunt, procurant que quedi ben repartit, i afegeix-hi el romaní (pots fer servir espècies al gust).
-
Pas 3
Tapa les verdures amb paper d’alumini i posa-les al forn uns 25 minuts a 180 ºC.
-
Pas 4
Salpebre els llobarros, disposa’ls sobre les patates i cuina’ls a 190 ºC uns 10 minuts més. Afegeix les ametlles trossejades els últims 5 minuts.