Talla la ceba a la juliana i les patates i els tomàquets a rodanxes.
Receptes
Peix amb patates

Ingredients
- 2 llobarros d’uns 300 g (nets)
 - 1 ceba
 - 2 patates mitjanes
 - 2 tomàquets madurs
 - 1 g d’all
 - Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
 - Sal i pebre
 - Unes branques de romaní
 - 100 g d’ametlles trossejades Borges
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
 - 
                        
Pas 2
Unta una safata per al forn amb una mica d’oli d’oliva verge extra. Col·loca una capa de patates, una de tomàquets i una de ceba i all tallat. Salpebre-ho, tira un altre raig d’oli per damunt, procurant que quedi ben repartit, i afegeix-hi el romaní (pots fer servir espècies al gust).
 - 
                        
Pas 3
Tapa les verdures amb paper d’alumini i posa-les al forn uns 25 minuts a 180 ºC.
 - 
                        
Pas 4
Salpebre els llobarros, disposa’ls sobre les patates i cuina’ls a 190 ºC uns 10 minuts més. Afegeix les ametlles trossejades els últims 5 minuts.
 
                                    
                                  
                              
                                    
                                  
                              






