Receptes

Croquetes de bacallà

90 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Croquetas de bacalao

Ingredients

  • 350 g de bacallà
  • 1 ceba
  • 100 g de mantega
  • 80 g de farina
  • 800 ml de beguda de nou Borges Natura
  • Un pessic de nou moscada
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre
  • 3 ous
  • 100 g de pa ratllat

Oli verge extra

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Dessala el bacallà posantlo en remull durant 36 hores (assegurat de canviar laigua de tant en tant). 

  2. Pas 2

    En una paella fonda amb oli doliva verge extra, escalfa la ceba i després tira-hi el bacallà esqueixat. Salpebre’l. 

  3. Pas 3

    En una altra paella, prepara la beixamel: desfés la mantega juntament amb la farina i coules durant uns minuts. Aboca-hi la beguda de nou, tèbia, a poc a poc i sense parar de remenar, fins a aconseguir una salsa homogènia. Afegeix-hi la nou moscada. Incorpora el bacallà a la beixamel, encara calenta, i remena-ho tot a foc baix per tal que vagi espessint. 

  4. Pas 4

    Retira la massa i guardala unes hores a la nevera per poder treballarla amb facilitat. 

  5. Pas 5

    Per fer les croquetes, forma boles amb la massa i, a continuació, passales per ou batut i pa ratllat. Fregeixles en un cassó amb oli doliva verge extra abundant, de tres en tres, fins que quedin daurades. Escorreles damunt de paper de cuina. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later