Cou la quinoa en aigua amb un pessic de sal i un raig d’oli d’oliva verge extra (en una proporció del doble d’aigua que de quinoa). Escorre–la i reserva–la a la nevera.
Receptes
Amanida de quinoa amb vinagreta de fruits secs
Ingredients
- 200 g de quinoa
- 2 alvocats
- Un raig de suc de llimona
- 100 g de tomàquets cherry
- 4 cullerades de blat de moro dolç
- 100 g de remolatxa cuita
- 100 g de formatge fresc
Per a la vinagreta
- 10 g de mel
- 10 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 50 g d’ametlles picades Borges Pizarro
- 50 g d’avellanes picades Borges Pizarro
- 30 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Talla els alvocats a daus petits i ruixa’ls amb el suc de llimona perquè no s’oxidin. Incorpora’ls a la quinoa ja freda.
-
Pas 3
Afegeix-hi el blat de moro, els tomàquets cherry tallats per la meitat i la remolatxa i el formatge fresc, també tallats a daus petits.
-
Pas 4
Mescla tots els ingredients de la vinagreta i fes-la servir per adobar l’amanida de quinoa.