Posa en un bol els espinacs juntament amb l’alvocat i el formatge feta, tallats a daus, i la poma tallada a làmines.
Receptes
Amanida d’espinacs i alvocat
Ingredients
- 180 g d’espinacs baby
- 1 alvocat madur
- 100 g de formatge feta
- ½ poma verda gran
- 30 g de nous Borges Pizarro
- 30 g d’ametlles Borges Pizarro
- 30 g de pinyons Borges
- Un pessic de coriandre fresc
Per a la vinagreta
- 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 15 ml de vinagre de poma Borges
- Una cullerada de suc de llima
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En una paella ben calenta i sense oli, daura les nous i les ametlles (prèviament picades) amb els pinyons. Incorpora la fruita seca a l’amanida i afegeix-hi una mica de coriandre fresc.
-
Pas 3
Per preparar la vinagreta, mescla l’oli d’oliva verge extra, el vinagre de poma, el suc de llima, la sal i el pebre.
-
Pas 4
Aboca la vinagreta damunt de l’amanida i remena-la bé perquè cobreixi del tot els ingredients.