Daura la ceba en una paella amb abundant oli d’oliva verge extra. Incorpora-hi les patates tallades a rodanxes i cuina-les durant uns minuts a foc mitjà, remenant de tan en tant.
Receptes
Pastís de patates, carbassó i tomàquet
Ingredients
- 1 ceba gran
- 4 patates mitjanes
- 3 carbassons mitjans
- 3 tomàquets mitjans madurs
- Oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
- 3 ous
- 80 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
- 100 g de formatge mozzarella
- Una cullerada d’orenga
- 80 g d’ametlles picades Borges Pizarro
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Afegeix-hi els carbassons tallats a mitges llunes, ben fins, i daura’ls juntament amb les patates i la ceba. Per acabar, afegeix-hi els tomàquets tallats a rodanxes i cuina-ho tot junt.
-
Pas 3
Retira les verdures de la paella, escorre-les bé perquè no quedin olioses (si cal, fes servir un colador) i posa-les en un bol.
-
Pas 4
Aboca al bol els ous ja batuts i la beguda d’ametlla, i remena-ho bé.
-
Pas 5
Posa la mescla en un recipient de forn prèviament enfarinat. Cobreix-la amb formatge mozzarella, un toc d’orenga i ametlles picades i introdueix el pastís al forn, a 180 º,C durant uns 30 minuts.