Receptes

Pastís de patates, carbassó i tomàquet

15 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pastís de patates

Ingredients

  • 1 ceba gran
  • 4 patates mitjanes
  • 3 carbassons mitjans
  • 3 tomàquets mitjans madurs
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre
  • 3 ous
  • 80 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
  • 100 g de formatge mozzarella
  • Una cullerada d’orenga
  • 80 g d’ametlles picades Borges Pizarro

Ametlla marcona Pizarro

Beguda d’ametlla

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Daura la ceba en una paella amb abundant oli doliva verge extra. Incorpora-hi les patates tallades a rodanxes i cuina-les durant uns minuts a foc mitjà, remenant de tan en tant. 

  2. Pas 2

    Afegeix-hi els carbassons tallats a mitges llunes, ben fins, i daurals juntament amb les patates i la ceba. Per acabar, afegeix-hi els tomàquets tallats a rodanxes i cuina-ho tot junt. 

  3. Pas 3

    Retira les verdures de la paella, escorre-les bé perquè no quedin olioses (si cal, fes servir un colador) i posa-les en un bol. 

  4. Pas 4

    Aboca al bol els ous ja batuts i la beguda dametlla, i remena-ho . 

  5. Pas 5

    Posa la mescla en un recipient de forn prèviament enfarinat. Cobreix-la amb formatge mozzarella, un toc dorenga i ametlles picades i introdueix el pastís al forn, a 180 º,C durant uns 30 minuts. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later