Receptes

Salmó amb espàrrecs

40 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

SALMÓ AMB ESPÀRRECS

Ingredients

  • 4 lloms de salmó
  • 300 g d’espàrrecs de marge
  • 1 porro gran
  • 200 g de xampinyons (o un altre bolet)
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Un pessic de sal
  • Unes branques de romaní fresc
  • Pebre negre acabat de moldre

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla quatre trossos grans de paper d’alumini, ja que en cadascun hi couràs  un llom de salmó amb les seves verdures corresponents.

  2. Pas 2

    Damunt de cada paper, col·loca-hi un manat d’espàrrecs (prèviament, n’hauràs de tallar la part més dura de la punta). Els pots tallar a trossos, si vols, tot i que també els hi pots posar sencers.

  3. Pas 3

    Afegeix-hi els bolets, el porro, el salmó i, pel damunt, un raig d’oli d’oliva verge extra, la sal, el pebre i el romaní.

  4. Pas 4

    Embolica bé els ingredients dins del paper d’alumini, de manera que quedin totalment segellats, i posa els paquets al forn a 180 ºC durant uns 30 minuts.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later